torsdag 5 augusti 2010

Jag stödjer MUMK!

Trollkarlen Daniel Karlsson startade för ett tag sedan en Facebooksida som jag stödjer till 100%.

Sidan heter MUMK, som står för Medium United Mot Katastrofer. Tanken är enkel - om medium, tarotkortläggare, siare, astrologer, osv besitter förmågan att förutsäga framtiden måste dessa talanger tas till vara på! Tänk bara på möjligheterna. Medium skulle kunna varna för små som stora naturkatastrofer och på detta vis kunna rädda hundratusentals liv.

Varför har medium och deras kollegor i liknande branscher inte nyttjat sina krafter till sådant innan? Eller det kanske de har, men utan att få gehör? Kanske kan MUMS i så fall hjälpa genom att organisera dessa medium och vara en megafon åt dem.

Fram med alla duktiga medium! Nästa gång det sker en stor jordbävning, översvämning, tsunami, oljeutsläpp, osv vill vi ha hört om den redan innan.

Själv ser jag stor möjligheter till att nyttja medium även i andra situationer. När katastrofen redan skett vore de ovärderliga genom sin förmåga att hitta gömda/klämda människor. Det har man ju sett på TV. De skulle även kunna hjälpa polis och räddningstjänsten vid brott och nödlarm. Även det har man ju hört talas om.

Healers är det givetvis stort behov av också. Speciellt distanshealers som kan hjälpa katastrofoffer på andra sidan världen.

Återigen - fram med alla duktiga paranormalister. Det är dags att de tas på allvar och visar oss vilken enorm nytta vi kan ha av dem. Låt oss ha ett öppet sinne och alliera oss med de paranormalister som i upprepade fall visar sig vara träffsäkra och användbara. På detta sätt gör vi dessutom branschen en tjänst genom att sålla bort bedragare och talanglösa wannabes.

Hittills har tyvärr inga medium visat intresse enligt Daniel Karlsson. Men vi får hålla tummarna för att de snart stiger fram. Under tiden kan ni lyssna på en intervju med Daniel Karlsson i Sveriges Radio.

Andra bloggar om:

8 kommentarer:

Daniel Karlsson sa...

Oerhört roligt att du stödjer vårt projekt. Vi har många roliga planer på gång och hoppas att få mer uppmärksamhet i media inom en snar framtid. Återkommer med info så fort jag vet något!

Keep up the good work!

Mvh/Daniel Karlsson

Roos sa...

Fantastisk smart grupp. Den går jag med i. Dock utan mediala förmågor. :)

Anonym sa...

Trams

Biff Zongo sa...

Fantastiskt! :-)

Daniel Karlsson sa...

Hej "anonym" som skrev Trams. Berätta gärna exakt vad som som är tramsigt. Vore intressant att veta. Mvh/Daniel Karlsson

Anonym sa...

Trams och Daniel, du är inte intresserad av att veta någonting däremot att framställa dig som om du vet allt. Skeptisism är en religion

Daniel Karlsson sa...

Kan du redogöra för på vilket sätt jag har hävdat att jag tror att jag vet allt? Det räcker med ett KORT citat eller liknande, för NÅGON form av grund måste du ha till en sådan anklagelse.
Du får gärna också utveckla hur du får skepticism till att vara en religion. Med andra ord, hur kan du implementera definitionen av religion på skepticism?

Patrik Söderström sa...

"trams" är ett uppenbart troll... påståenden utan något att backa upp det med.