torsdag 4 mars 2010

Helkroppsspikmatta?


Beprövad erfarenhet med tradition på hundratals år. Botar allt från cancer till AIDS? Här finns fler medeltida uppfinningar.

Andra bloggar om:

4 kommentarer:

Geobastard sa...

Har du provat spikmatta? Det har jag. Det var bara precis otrevligt. De säger ju att efter en 15 minuter ska smärtan övergå i en varm känsla osv. Javisst, jag blev varm, men smärtan bara precis ökade. Och sen stramade huden på ryggen resten av kvällen som om man hade varit ute i solen för länge.

Javisst, jag var tvär och avig när jag la mig på den, men om saker först fungerar alls om man verkligen vill att de ska göra det.. då har vi ju ett rätt stort problem i grunden med en produkt. Då är ju allt placebo.

Inte ens på det "mjuka" planet kan jag alltså se att produkten fungerar. Skala bort allt bullshit om shakra och energizoner och produkten är inte ens bra ur synvinkeln att "smärta kan producera endorfiner som gör att man mår bra-synvinkel". ...Inte ens då...

Pekka S sa...

Nej, har tyvärr inte provat ännu. Vore intressant att testa. Men jag är inte beredd att köpa en egen matta bara för den saken skull.

Kan dock tänka mig att vissa kan uppleva positiva effekter av mattorna.

Anonym sa...

Det bästa man kan ha en spikmatta till är att lägga den under hjulet på bilen om man kör fast i snön!
Se där - ett helt nytt användningsområde!
/C

Pekka S sa...

Ja, det lär den funka bra för. Kanske lite dyrt för det syftet dock.