måndag 14 september 2009

Fråga gällande Skeptips

Hittills har jag försökt att presentera nya Skeptips en gång i veckan (med några dagars felmarginal).

Men jag funderar på att släppa länktipsen flera gånger i veckan istället. Antalet länkar kommer bli färre men ni behöver inte vänta en hel vecka på uppdateringarna. Dessutom kommer tipsen att vara färskare.

Vad tycker ni om detta? En eller flera Skeptips i veckan?

5 kommentarer:

Johan Grönlund sa...

Jag tycker nog färre gånger. Blir som någons lags karamell man bara väntar på. Liksom längtar tills det blir lördag för då får man godis^^

Ingemar sa...

Jag ser gärna färskare och frekventare skeptips. Det är drygt att läsa igenom ett 20-tal skeptips varav några kanske hunnit bli inaktuella...

That's my point of view!

Marcus B sa...

Jag tycker som Ingemar att lite mer frekventa tips vore bäst. För min del blir det lätt att jag inte kollar allt, även om jag tycker det verkar intressant, eftersom tiden jag kan spendera framför datorn är så fragmenterad.

Zoltan sa...

Håller med Ingemar, mindre volym men oftare.

Även om det ibland är tragiska berättelser, så är det ju oftast underhållande - åxå om min egen kristna gemenskap kan få en (berättigad) skopa av sleven någon gång.

Cognacshomeopaten Zoltan

Felicia sa...

Jag tycker det hade varit trevligt med skeptips lite oftare. Håller med om att det ibland blir drygt när listan är för lång. Annars en helt underbar blogg!