tisdag 5 maj 2009

Trollskogen IRL

Läste för ett tag sedan en diskussion där deltagarna på fullt allvar trodde att gråtomtar existerar. Nu är det troll som gäller.

Trådstartaren:

"...Men då stod plötsligt två små exakt likadana troll där och bara tittade på mig. Jag stirrade tillbaka och vi var aldeles tysta...Båda hade svart rufsigt hår och nåt sorts kläder på sig. Tiden stod stilla, och plötsligt försvann de in under stubben... Jag gick fram och kikade in, men såg bara mörker.. såg ut som ett litet råtthål eller nåt."

...

"Jag återvände nästa dag och bara satt där och väntade...jag vet inte hur länge jag satt där men jag minns att jag tänkte... kom fram igen, snälla...

Plötsligt stod de där igen, och lite bakom dom stod det två ännu mindre troll, som också var exakt likadana fast med rött hår. De var ungefär lika stora som de där "lyckotrollen" som fanns när jag var liten. Den här gången pratade vi med varandra på nåt märkligt sätt. Inte med ord, men i tanken. De log, och jag sa att vi var vänner...Det var som om jag inte kunde andas... jag var lite rädd, men mest faschinerad."

"Snälla, är det fler än jag som sett troll?

Finns det troll??"

Svar från forummedlemmar:
- "Klart dom fanns! Det finns nog både det ena och andra småknyttet i våra skogar tror jag."

- "Ja jag är ju övertygad, men det vore ju så roligt om nån mer hade sett dom..."

- "Jag tror på din story!!!! !00%. Känner medlidande med dig när du nu säger att du tappat kontakten. Jag tror att du kan ta upp kontakten men på ett annat sätt och vara känna in områdenena som du går i. Själv hade jag kontakt med ett Stortroll i början av Januari och en hel del andra naturväsen. Jag var i skogen med en Healer och han visade mig det jag vetat men han gav mig en starkare tro på att det är så att troll finns och att de är fulla av kärlek."

- "Klart det finns Troll !! Lita på det du ser ... Hoppas du får kontakten igen med dessa små..."

- "vist finns troll och småknytt:-)
Härlig berättelse!"

- "Jag tror fulltständigt på att det finns troll ,andar,älvor allt möjligt ,för tänk efter hur kan en människa kommit på alla berättelser och sagor det måsste finnas en kommunication mellan en berättelse och en människans fantasi."

- "Vilken underbar berättelse! Och jag tror inte du inbillade dig!"

- "Jag har i en återblick till tidigare liv fått fram att jag var ett litet troll med bont hår och bodde just under en stubbe i ett hål."

- "Vilken härlig historia! Jag tror dig också till 100%, för jag har själv varit med om att träffa, inte troll, men älvor!"

- "Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Jag har upplevt troll så jag vet att dom finns och dom är vänligt sinnade, fick också healing av troll en gång när jag satt på en sten i skogen och hade väldigt ont i rygg och nacke, det var en häftig upplevelse och den bästa healing jag någonsin har fått, samma dag hade jag tappat min mobil i skogen och den hjälpte dom mig att hitta."

- "Jag har ett JätteTroll som ofta kommer när jag mediterar.
Han har vårtor, ring i örat och hela baletten och är hur go som hellst."

- "Härkigt att läsa! Klart de finns!"

Kommentarer överflödiga.

Andra bloggar om:

8 kommentarer:

Mattias sa...

Forumtroll däremot...

Zoltan sa...

"Han har vårtor, ring i örat och hela baletten och är hur go som hellst."

Är det verkligen ett troll?

Då har jag också träffat troll! Visste inte att de kör motorcykel...

Anonym sa...

Låt varje människa ha sin egen verklighet. Jag tror inte på troll, men det skadar mig inte att vissa gör det, och mår bra av det.

Pekka S sa...

Zoltan: Då såg du flera på Jesusmanifestationen? ;)

Anonym: Alla får givetvis tro på vad de vill. Men om man publicerar sina åsikter på ett öppet forum får man ibland räkna med exponering. Notera att jag inte ens har kommenterat deras åsikter än. Men av din kommentar att döma verkar du ha uppfattat deras åsikter som mindre trovärdiga.

calandrella sa...

Inget kan uteslutas. Det är osannolikt att det finns troll, men det går inte att helt säkert utesluta det.

Pekka S sa...

Ur ett logiskt perspektiv kan troll givetvis inte uteslutas. Men den intressanta frågan, enligt mig, är istället hurpass sannolikt det är att de finns? Och tron på extremt osannolika fenomen får mig att undra.

Dan sa...

Om jag har min skogsmannen-outfit och dessutom inte kammat mig kan jag nog misstas för ett troll :)

Ja, ska varje människa få ha sin egen verklighet? En bra fråga.

Pekka S sa...

Dan, du får dock problem med att bli ett "troll" som endast är ett par cm stor. Fast du kanske kan trolla med optiska illussioner?

Alla människor får ha sin egen verklighet. Men jag anser inte att alla har rätt få ha sin verklighet ifred.