torsdag 23 april 2009

Facit för årshoroskop 2008

Tack vare en kommentar uppmärksammades jag på ett inlägg från förra året gällande årshoroskop. Såhär skulle mitt 2008 bli...

2008: Expressen - Årshoroskop av Li Larsson

"Du jobbar hårt men unnar dig att njuta och ha kul mellan varven. Dina inkomster är goda och spenderas gärna på lyx och nöjen och kanske också en ny inredning hemma!"
Nej, det blev ingen ny inredning hemma. Men lyx och nöjen, jovisst. Fast det passar väl på 90% av svenska befolkningen...
"Kärleken kan hamna lite vid sidan om i år, nu har du så många andra spännande projekt på gång. Du är förvissad om att den rätte ändå dyker upp när den ska."
Jag är gift alltså var jag inte på jakt efter någon ny "den rätte" förra året.
"Möjligheter till snabba klipp kan dyka upp, men det mesta får du själv jobba ihop. Du drar in slantar genom flit och plikttrogenhet men har tyvärr inte tur i spel."
De flesta har inte tur i spel. Det är liksom meningen. Några snabba klipp blev det säkert och visst fick jag jobba ihop till det mesta själv. Men återigen passar detta på de flesta.
"Se upp för: Att köpa grisen i säcken"
När ska man inte se upp för detta?


Vad har man egentligen för nytta av horoskop som dessa? Och vad är så speciellt med ovanstående råd för att de ska gälla för just skorpioner? Sedan kan man fråga sin om jag ens är skorpion? Enligt den sideriska traditionen tillhör jag snarare vågens tecken.

Andra bloggar om:

Inga kommentarer: