måndag 2 mars 2009

Debatt på Anna Wahlgrens forum

I mitt senaste inlägg gällande Anna Wahlgrens kopplingar till den scientologiska organisationen KMR tog jag mig en titt på hennes krönika om ADHD.

Anna Wahlgrens forum pågår för fullt en debatt som jag tycker att ni ska ta och läsa. Användarna Scientologisekten, Verbum och några till utför ett beundransvärt arbete med att ifrågasätta Wahlgren/KMR och följa upp med fakta på motfrågor.

Anna Wahlgren dyker själv upp då och då i debatten men hon svarar inte på några av de kritiska frågorna. Istället svarar hon med meningslösa one-liners, länkar eller klipp-o-klistring av gamla texter. Hon t o m länkar till och klistrar in hennes krönika om ADHD från september 2004. Uppenbarligen står hon fortfarande för innehållet i den, vilket är högst beklagligt.

Såhär lyder hennes senaste kommentar till kritikerna:

"ANTINGEN VILL NI INTE FÖRSTÅ - ELLER OCKSÅ ÄR DET NÅGOT ANNAT FEL."

Jösses... Hon har ju inte svarat på en enda fråga än! Scientologisekten och Verbum vill inte annat än förstå. Men hur ska det gå till när huvudpersonen tiger?

---

För mer läsning om Anna Wahlgren och KMR rekommenderar jag bloggarna Scientologisekten, Psykiatern och Frk F.

Andra bloggar om: ,

3 kommentarer:

Psykiatern sa...

Lustigt...

Ron L Hubbard inleder sin bok "dianetik" med att säga likadant.
"Om Du inte håller med om det du läst så beror det på att du inte förstått eller inte vill förstå".

Det är ett himla bra argument, eller hur? Jag har rätt och den som inte håller med fattar inte!

Pekka S sa...

Kan ju vara ett sammanträffande. Detta lär trots allt vara ett vanligt retorisk knep. Men jag håller med - det är ett kanonargument! ;)

Pallas sa...

Psykiatern: Det är samma mening som Wahlgren konsekvent använder om man inte håller med och/eller ifrågasätter hennes råd, metoder och källor. Även om Wahlgren dementerar att hon skulle vara scientolog så får det mig onekligen att fundera nu efter referenserna till KMR.