torsdag 5 mars 2009

8-årigt "medium"

Sånt här tycker jag är sorgligt...Undrar vad mamman menar med att hon alltid "uppmuntrat" dottern.

Detta påminner mig om diskussioner jag läst på forumet Övernaturligt iFokus. Här är några exempel:

"Tänkte dela med mig av något min 4½ åriga dotter sa idag när jag hämtade henne. Mamma inatt sov jag så dåligt och blev väckt hela tiden. Jag undrade givetvis vad som väckt henne. Det vara massa grejer i rummet. Jaha, sa jag vaddå? En massa saker som flög omkring och väckte mig. Det såg ut som brännmaneter mamma. Jag var rädd att dom skulle bränna mig. Jag blev lite rädd sa hon så jag la mig närmre dig. Då förstod jag att det måste varit orber min dotter sett inatt. Tyckte det var så gulligt uttryckt för visst ser dem ut som brännmaneter. Flört Jag visade henne ett foto med en stor och pulserande orb och då sa hon; ja så såg dem ut mamma!!!"


"Ja jag har en del som mina barn har sagt och jag ska berätta vad min ena son sa när han var 7 år. Han hade sett en man i sitt rum som han beskrev väldigt klart och tydligt och ett par veckor senare åkte vi till min mamma i Mariefred. Sonen var ute på en äng och berättade sen när han kom in att han hade sett samma man där, sen sa han: Men mamma det är så konstigt för han står bara och tittar på mig men ingen annan och det känns som han hör mina tankar och tar över mina tankar. Hmmm telepati fick jag då förklara för honom :)"


"Jag har haft lite problem på dagis med Tindra, för henne är det ju en så naturlig del att ha sin kontakt med andevärlden och för henne är det ju inget konstigt alls och inte för oss som lever med henne heller. Men vad säger man till dagispersonalen när de förundras över hennes otroliga fantasi....som de säger."


"Min son som är 11 år nu har också upplevt nått! i våras berättar han att alltid när han ska somva så stryker någon på honom..petar på benet.Men bara försiktigt.

Hans dator har äver slagits på och även klockradion.

Mediet jag var hoss sa att min som har en skyddsande som finns hos honom .Han sitter vid hans säng varje natt.

Denne skyddsande vill vara hans vän och vill påpelka att han finns där..Han är rädd att min son ska skrämmas och därför så gör han sig till känna genom(just de saker jag berättat).

Detta sa hon utan att jag berättat något.. Härligt!

Vi har berättat det för honom.Han sa att han alltid kännt att det är någon vid honom..Men inte tänkt på att berätta det.Han kallar honom sin vän."

Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: