fredag 22 augusti 2008

Johnny Boy

Via Z har jag fått en utmaning att plocka fram en låt till att sprider kärlek i bloggosfären.

Mitt val föll till slut på Gary Moores Johnny Boy. Denna låt berör mig extra mycket, men jag vet inte riktigt varför. Kanske är det kombinationen av den stämningsfulla musiken, Moores röst och den enkla text som ändå lyckas förmedla så mycket.

Låten tillhör kanske inte de mest uppiggande men den förmedlar det enorma värde våra nära har för oss och som vi har för dem.Vem som helst får anta utmaningen. Jag väljer att inte peka ut några specifikt.

Andra bloggar om: , ,

1 kommentar:

Z sa...

Det är bara att vänta tills man kommer åt hörlurarna!

Av Gary Moore har jag hittills bara hört två låtar, och gillar mest "Walking By Myself" för den är så festlig och kul att sjunga/nynna på.