onsdag 12 mars 2008

How (not) to...

Något jag funnit roligt, intressant, lärorikt men också småläskigt är surfandet på diverse how-to-sajter.

How-to-sajter är hemsidor där medlemmarna kan ge tips på allt möjligt och då menar jag verkligen allt. Det finns tips på hur man bäst lär småbarn att läsa, hur man gör bra knutar för bondagelekar, hur man lagar en god paj eller vilka instrument man behöver vid spökjakt.

Några bra how-to-sajter:

Dessa sajter innehåller ofta stora mängder god kunskap från kunniga personer, men samtidigt ska man vara medveten om att det finns många tyckare med tvivelaktiga insikter och motiv.

Här är några "skräckexempel"...

- How to Pass on Your Protestant Faith to Your Kids

- How to heal with a pendulum

- Healing powers of crystals

- Exorcism defined

- Becoming A Psychic (Även med James Van Praagh och forskaren (skeptikern) Chris French)

Andra bloggar om: , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Välkommen till min blogg här kommer ett svar:

Ok, du kanske inte läste ordentligt med Rossignol har vad jag förstått gjort en blindstudie. Jag har mailat honom men inte fått svar. Blindstudien presenterades av en DAN-läkare i Stockholm den 26/1. Kan du få tag i den får du jättegärna maila mig... ;-)

svar från min HBOT-blogg Aftonbladet.
Viktors mamma

PS. din blogg verkar spännande ska läsa lite när jag får tid