torsdag 28 februari 2008

Mirakulös toabebis?

Miraklet:

"Mamma Bhuri Kalbi, gravid i sjunde månaden, var på väg till Ahmedabad för en hälsokontroll och var tvungen att gå på toaletten.
Inne på tågtoaletten svimmade hon - och vaknade upp av att folk bankade på dörren.
Barnet hade fötts i toaletten - och trillat ut under tåget."
"Hon är en gåva från Gud. Hur skulle det här annars förklaras? säger den lyckliga mamman Bhuri Kalbi, 33."
Hmm... Hade det inte varit lite mer av ett "mirakel" om gud hade låtit bebisen växa färdigt för att sedan födas under lugnare omständigheter med medicinskt kunnig personal i närheten - som t ex på ett sjukhus? Eller har gud ett underligt sinne för humor?

Gud:
"Hehehe, nu ska de allt bli förvånade. Jag ska släppa ut en för tidigt född bebis genom hålet i en tågtoalett. I morgon ska någon födas ut genom en flygplanstoalett! Hihihi!"

Andra bloggar om: ,

3 kommentarer:

Mattias sa...

Den här historien har jag hört för flera år sedan. Klintbergare?

Pekka S sa...

Inte alls omöjligt.

Man kan ju undra hur sannolikt det är att kvinnan var medvetslös genom förlossningsvärkarna och att navelsträngen gick av vid "fallet". Eller hängde bebin och dinglade ett tag? Låter allt märkligt... Men skummare grejer har ju hänt.

Mattias sa...

Det verkar som att nyheten kommer från Reuters från början. Och den innehåller ju kommentarer av namngivna källor, så på så sätt verkar den äkta. Men precis som du säger så låter den väldigt osannolik och jag är helt säker på att jag har hört en nästan identisk historia för flera år sedan (fast det kanske är jag som är synsk...). Lustigt.