måndag 14 januari 2008

Ateistens mardrömmar

Som skeptiker strävar jag alltid efter att vara öppensinnad men med höga beviskrav. Nu verkar det dock som att två av mina mest grundläggande övertygelser börjar kollapsa under bevistrycket. Det jag syftar på är min religion ateismen och dess grundpelare evolutionstron.

Här är två videosnuttar som fått mina grunder att skaka som rullskridskor på en grusväg. Dessa snuttar är relativt gamla, men jag har inte haft modet att publicera dem förrän nu. Dock finner jag det nu nödvändigt för att kunna upprätthålla min självbild som intellektuellt ärlig individ.

Jordnötssmör motbevisar evolutionsteorin


Bananer är bevis för Gud


Jag ber alla mina evolutionistiska och ateistiska läsare om ursäkt. Förlåt för att jag nu raserar er livsåskådning. Vi får helt enkelt ta stöd av varandra och försöka finna en mening med livet och ny moraliskt grund i frånvaro av ateismens absoluta svar.

Andra bloggar om: ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha... Då blir det kyrkan på söndag, min själ måste omedelbart räddas.

Nightfly sa...

Tänk vad man vet nuförtiden... En bar planet för några miljarder år sedan - täckt av enbart jordnötssmör - livets soppa!

Pekka S sa...

"då formade Herren Gud människan av jord(nötssmör) från marken (burken) och blåste in liv genom hennes näsborrar, så att hon blev en levande varelse."

Amen!

ramz sa...

Undrar om någon berättat för Camerons kompis att bananer faktiskt är kultiverade växter. Visst, de är designade, men av människan.

Pekka S sa...

Camerons kompis, Ray Comfort, har senare medgivit att argumentet inte var speciellt bra. Han menade även att det hela mest var ett skämt, men det låter som en bortförklaring.

Way of the master-gänget fullständigt sprutar ur sig korkad apologetik. Inget argument verkar vara för dåligt för dem så länge den kan användas i deras evangelisation.