tisdag 18 december 2007

UFO-detektor

Känner du dig förföljd? Tycker du att någon arbetskamrat verkar lite främmande? Anar du något konstigt på natthimlen?

Då ska du definitivt inhandla en Ufo Detector Yutan!


Produktinfo:

"Finally, Japanese Technology proved the existences of UFO Ships & Aliens and it's now available in your hand as cell phone strap gadget, that's YUTAN UFO Detector!"

"As ever seen on TV, Finally, the Solid Alliance, which pursuits Ghosts, UFO, Aliens or such paranormal/ abnormal phenomena or objects, invented the dream-like fabulous gadget, that's Yutan!
It finds, UFO, Alien and unusual atomosphere if a place you stand includes each of the three.
No gimmick but it beeps based on detections of the Yutan which is calculated by scientific formulas each time."
Bara $21! Årets julklapp?

Andra bloggar om: , , , ,

3 kommentarer:

Henrik Gustafsson sa...

En gång när jag var i Schweiz såg jag en liten chihuahua(hur det nu stavas) som stod och tittade på mig med stora mystiska utomjordiska ögon. Sedan hoppade jag på en buss och åkte till andra sidan av stan. Döm av min förvåning när jag på nytt mötte den mystiska hunden som såg på mig med en anklagande intergalaktisk blick. Hundkräket måste alltså ha teleporterat sig för han åkte i alla fall inte med samma buss som mig. Vad jag vet är det bara utomjordingar som kan teleportera sig. Att det hela utspelade sig i Schweiz gör det ännu mer troligt att det verkligen var en utomjordisk främling, detta eftersom Schweiz är ett neutralt land där främlingar känner sig hemma. Dessutom ligger Schweiz högt beläget i alperna, Schweiz ligger alltså närmare rymden än andra länder. Dessutom finns det mycket ost i Schweiz precis som på månen.

Pekka S sa...

Hmm... Som skeptiker har jag relativt höga beviskrav, men inte ens jag kan stå emot den beviskedja som du presenterar. Den mest plausibla förklaring är uppenbarligen att "hunden" var en utomjording. Du har väl sett hunden i Men In Black?

Om jag vore du skulle jag med spegel undersöka hela min kropp efter konstiga märken eller utbuktningar. Och de konstiga drömmarna du har är inte drömmar. Det kan jag garantera. Du ingår garanterat i "deras" intergalaktiska experiment.

Hur vet jag detta? Jo, forskningen presenterad i Arkiv X och En Ding Ding Värld var snyggt framförd och väldigt underhållande.

Anonym sa...

Ni är ju psykist störda i huvet. visserligen tror jag på ufon, men ni är ju bara för överdrivna. man fattar inte ens om ni driver eller inte ?! *skrattar*