tisdag 4 december 2007

Skeptikern Fuglesang

Sveriges enda utomjording, Christer Fuglesang, är tydligen medlem i VoF (Vetenskap och Folkbildning), sveriges största skeptikerorganisation.

– Hur länge har du varit med i VoF, och vilken var den viktigaste anledningen till att du gick med?

Jag minns inte exakt vilket år jag gick med, men det var i början eller mitten av åttiotalet, strax efter att föreningen bildades. Jag har alltid hyst en stark motvilja, närmast avsky, mot pseudovetenskap och vidskepelse, så det var en naturlig sak för mig att gå med.
Läs mera här: VoF

Andra bloggar om: ,

2 kommentarer:

ramz sa...

Coolt, såg stort upp till han redan innan. Nu steg han än mer i mina ögon. :D

Pekka S sa...

Håller med helt. Som forskare och astronaut har han troligtvis en väldigt bra koll på vad som är och inte är vetenskapligt.