torsdag 29 november 2007

Fängelse istället för piskrapp

Nu har domen fallit och det blev 15 dagars fängelse för lärarinnan som lät namnge en nalle till Muhammed. 15 dagar ska hon få sitta i finkan för att sedan utvisas ur Sudan.

Straffet får anses som ganska milt och det är ju positivt. Det negativa är att hon ens fälldes eller att man över huvudtaget ser hennes agerande som brottsligt. De sudanska lagarna är skamliga. Hela historien har varit tragiskt skrattretande från början till slut.

Det är en märklig värld vi lever i. Man kan undra hur vi människor skulle uppfattas om vi någon gång skulle bli betraktade av utomjordiska, intelligenta varelser. Skulle de skratta åt oss, gråta eller bara skaka på sina "huvuden" i förundran?

Andra bloggar om: ,

4 kommentarer:

Ljuset sa...

Meningen med denna nyheten är att förvränga bilden av det riktiga förtrycket. Och tillåta alla överskridelser. Man vill mörda muslimerna för att dem har en ond profet. Eller man vill mörda muslimerna för att dem förtrycker kvinnan. Släng bomberna döda familjer dvs kvinnan, mannen och barnen då har du räddat förtrycket mot kvinnan i Islam. Ta över något som inte är ditt och du har räddat andra människor. Döda vem du vill och du är en hjälte. Bekämpa islam? Hur? Åk till Irak och spionera ge informationen till andra medarbetare för att dem ska sikta deras vapen på rätt plats.

www.Allah.info.se

Pekka S sa...

Vilka är det som vill mörda muslimer så som du beskriver det? Från vilket håll kommer detta "förtryck"? För mig är i varje fall denna tolkning främmande.

ljuset sa...

MUSLIMERNA OCH DERAS PROFET ÄR MÖRDARNA

MÖRDA MUSLIMERNA

http://www.youtube.com/watch?v=F3qOb-V9Ywc

http://www.youtube.com/watch?v=LLE-FKjMdTk

Säg inte till någon, säg inte allt vad dina ögon har sätt

Pekka S sa...

De videon du länkar till verkar väldigt partiska. Men varför ska man hålla tyst om de nu är helt sanna? Varför förmedlar du då detta?