tisdag 25 september 2007

Präst gick loss med snoppen

Som ett practical joke begav sig en präst till en kvinnlig kollegas rum och ollade diverse objekt. Han satte även upp lappar på dessa där det stod "Ollad".

Ollning går till genom att blotta ollonet och vidröra objekt med denna. Dessa objekt blir därmed "ollade". Det fram kommer dock inte om prästens ollningar var "äkta":

"En äkta ollning utföres så, att förhuden på penis dras så långt bakåt som möjligt (kallas också att cabba ner), varefter ollonet tryckes mot det objekt som skall ollas. Nästa moment går till så, att förhuden dras tillbaka upp över ollonet och vidare över objektet, så att en partiell eller fullständig övertäckning äger rum. Detta förutsätter naturligtvis att man inte är omskuren och att objektet som skall ollas inte är av för stort format. Lämpligt är att börja öva på mindre objekt, så som änden på dörrhandtag, pennor m.m."
Kollegan blev i varje fall inte imponerad utan anmälde tilltaget till Göteborgs domkapital. Domkapitalet nöjde sig dock med att kritisera prästen, vilket anmälaren tycker är lika med att blunda för incidenten.

Den kvinnliga kollegan, som vid denna tiden var prästkandidat, tror även att hennes dåliga praktikbetyg beror på ollningsincidenten.

Överåklagaren i Malmö anser att kvinnan bör anmäla sin kollega.
"Det bör prövas om det kan bedömas som sexuellt ofredande. Det är rätt svårt att uppfatta en sådan sak som ett skämt"
Tja, det vet jag inte om jag kan hålla med om. Ollning kan helt klart ha ett komiskt värde men i detta fall visade nog prästen något bristande omdöme. Det gäller att hålla sin penis undanstoppad tills rätt läge dyker upp.

Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: