måndag 9 juli 2007

Medium/Astrolog sökes

Billebro Eventure AB söker på Arbetsförmedlingen en extremt duktig astrolog. Arbetsuppgifterna går ut på att:

1. Att ha stöd i rekrytering, urval, karriärplanering, framtidsplanering.

2. Säkerhet, risker, tidigare stöldhärvor.

3. Ägarens egna personliga framtidsplaner, ev. sälja företaget, eller ta in delägare, och/eller ändra inriktning?
Har ägaren av Billebro Eventure AB inte har bättre grunder att basera företagsbeslut på? Jag hoppas att han har en stor, trogen kundkrets och att konkurrensen inte är allt för hård.

Samtidigt kan jag ju ha fel. Detta blir kanske företagets bästa investering någonsin i och med tillgången till insiderinfo om framtiden. Nja, jag är högst skeptisk.

Ett tips är att dela upp lönen i en liten grundlön + hög prestationslön. Då kommer de förhoppningsvis billigt undan.

Andra bloggar om: ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Hmm, detta visar att folk inte förstår vad medialitet/astrologi egentligen går ut på. Det handlar om att känna av framtida möjligheter utifrån det vi har skapat hittils. Framditen är inte bestämt än. Historien behöver inte alltid upprepa sig. All framtid berör på oss själva och det är vi som väljer vår framtid och inte enbart "omgivningen". Det är lätt att säga att allt som händer oss beror på yttre omständigheter men det är inte sant. Det beror i stort sett på oss själva. Av denna anledning kan en "spådom" inte alltid slå in eftersom framtiden inte är helt bestämt såklart. Det beror på vår vilja att vandra samma väg, huruvida den slår in. Väljer man en väg kan man känna efter hur andra kommer att reagera utifrån deras psykologiska och andra förutsättningar. Och det kan en seriös medium hjälpa till med. Man kan inte förvänta sig att medium/astrolog skall trolla i våra liv och exakt säga "hur det kommer att vara" utan det är vi som har ansvar för våra beslut.