onsdag 23 maj 2007

Alternativ tandvård

Tandvården blir allt dyrare och många tvingas därmed avstå rutinkontrollerna, vilket leder till en allt sämre tandhälsa i Sverige. Säkert gäller detta även i andra länder, som t ex USA?

Lyckligtvis finns det nu en alternativ behandlingsmetod etablerad av pastor Steve Jones i Parrish, West Virginia. Steve Jones är nämligen en sk Faith Healer, dvs en handpåläggare som säger sig kanalisera den Helige Andes helande krafter.

Pastor Steve Jones har lyckats hitta en egen nisch i detta populära handverk som praktiseras av bl a Benny Hinn, Reinhart Bonnke, Pat Robertsson och vår egen Ulf Ekman. Det som skiljer pastor Jones från mängden är alltså att han främst inriktar sig på healing av tandproblem.

Visst är detta ett fantastiskt alternativ för våra amerikanska vänner, men hur hjälper detta oss? Det är i för sig dyrt att resa till USA, t o m dyrare än svensk tandvård, men misströsta inte! Pastor Jones påstår nämligen att han ibland, genom alkemi, kan förvandla gamla tandfyllningar till guld! Visst är det en liten chansning, men kanske kan detta kraftigt reducera priset för resan? För någon med många fyllningar blir det kanske t o m blir en vinstresa?

Annars kan vi ju hoppas att Ulf Ekman, eller någon av hans kollegor, tar efter pastor Jones goda exempel och ger sig ut på en tandhealingturné i Sverige.

Besök Herald Tribune för en mer utförlig artikel om pastor Jones.

Andra bloggar om: ,

Inga kommentarer: